Twitter
Facebook
Instagram

Mikä Electorate?

Moi kaikille!

Me olemme Electorate. Missiomme on kansalaisten aktivoiminen poliittiseen päätöksentekoon ja päätöksenteon tuominen lähemmäksi kansalaisia.

Mistä tällainen missio kumpuaa?
Tällä hetkellä Suomen demokratia ei toimi kuten toivoisimme. Me Electoratella koemme, että ihmiset vieraantuvat poliittisesta päätöksenteosta ja eivät osallistu riittävästi. Tämä on ongelmallista niin kansalaisille itselleen kuin myös kunnille ja eduskunnalle.

Suomalaiset äänestävät vaaleissa valitakseen edustajansa, mutta vaalien välillä mahdollisuudet mielipiteen ilmaisemiseen ovat heikot. Vastaavasti kansan valitsemat edustajat päättävät yhteisistä asioista ilman, että heillä on läpinäkyvää ja ajantasaista tietoa kansan mielipiteestä.

Mikä on Electoraten ratkaisu tähän?
Haluamme tuoda jokaiselle älypuhelimen käyttäjälle vaivattoman ja pelillistetyn mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä helposti pyyhkäisemällä puhelimen ruudullaan ’Kannatan’ tai ’En kannata’ esillä olevaan poliittisen päätöksenteon kysymykseen ennen kuin päätös on tehty. Electorate tulee olemaan helpoin väylä mielipiteen ilmaisuun valtakunnallisessa ja kunnallisessa päätöksenteossa!

www.electorate.eu tutustu demokratiatinderiin 😉

Seuraa Electoraten tarinaa näppärästi uutiskirjeemme avulla!

Sorry, the comment form is closed at this time.