Twitter
Facebook
Instagram

Missä mennään

Kuulumiset

Hei kaikille!

Hiljaiselosta huolimatta meillä on ollut täysi pöhinä päällä- Kuluva vuosi on hujahtanut menemään vauhdikkaasti. Electoraten matka alkoi marraskuun lopulla Junction hack -tapahtumasta ja kehittyi 6Aika kaupunkien databusiness challengen ja Oulussa järjestetyn Nestholma yrityskiihdyttämön kautta lopulta varsinaiseksi yritykseksi. Odotamme innolla pääsevänsä testaamaan ensimmäisiä pilottiversioita tulevana syksynä!

Aloitimme oman kesänviettomme työn merkeissä Nestholman yrityskiihdyttämön päättyessä demo dayhin. Nestholma oli meille arvokas kokemus missä saimme tärkeää palautetta, hyödyllisiä oppeja ja loistavia verkostoja, mitkä mahdollistavat projektimme viemisen eteenpäin. Kävimme paljon keskustelua lukuisten eri toimijoiden kanssa, ja yhä suuremmassa määrin näemme kansalaisten osallistamisen päätöksentekoon todella tärkeäksi asiaksi. Projektimme on avannut nuorehkon tiimimme näkökulmia monella tapaa, ja olemme innoissamme tulevaisuudesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Päivä päivältä teemme töitä sen eteen että Electorate app olisi kohta kaikkien käytettävissä!

Nestholman demoday

Viimeaikaiset politiikan käänteet niin Suomessa kuin ulkomailla ovat tarjonneet varmasti monelle keskustelua ja jännitystä. Kuitenkin toivomme että keskustelu ei jää vain paikalliseksi, vaan sen sijaan kehittyisi rakentavaksi ja kaikkia hyödyttäväksi kansalaiskeskusteluksi.

Tiimimme toivottaa kaikille oikein hyvää kesää!

Sorry, the comment form is closed at this time.