Twitter
Facebook
Instagram
Electorate, demokratiatinder, demokratian tinder

Nyt testataan! Electorate – hyötyä kunnalle ja kuntalaisille

Kukkuu kaikille! Hyvää kuluvaa vuotta toivottaa team Electorate

Aika on hurahtanut menemään nopeasti ja on todella vaikea tiivistää, mitä kaikkea kulissien takana on viime kuukausina tapahtunut. Lyhyesti voisi todeta että paljon! Olemme muun muassa muuttaneet omiin toimistotiloihin, alustaneet hanketta lukuisilla tahoilla niin Suomessa kuin muuallakin ja aktiivisesti vieneet sovelluskehitystä eteenpäin.

Helmikuu on koittanut

ja kuten olemme tähän asti lupailleet.. Pääsemme viimein aloittamaan käyttäjätestauksen! Tämä on jännittävä hetki niin meille kuin kaupungille. Kansalaisten osallisuutta tukevat toimintatavat eivät ole vain Sipilän hallitusohjelmaan kirjattu tavoite vaan tärkeä osa myös Oulun kaupunkistrategiaa. Oulussa nähdäänkin että mahdollisuus avata päätöksentekoa on äärimmäisen tärkeä asia sekä useat ja erilaiset päätösviestinnän kanavat nähdään positiivisena kehityksenä. Demokratian tinderille olisikin siis käyttöä niin kunnan kuin kansalaisten osalta.

Kehityksestä puheen ollen käyttäjätestauksemme vetäjä sekä tech leadimme Juha sanoikin hyvän lainauksen: ”Parannetaan maailmaa käyttöliittymä kerrallaan”. Tähän haluamme pyrkiä, mutta saavuttaaksemme sen on meidän äärimmäisen tärkeää huomioida kaikkien käyttäjäryhmien palaute mahdollisimman hyvin. Toisin sanoen haluamme aidosti paljon palautetta, niin positiivista ja negatiivista, niin itse applikaation toiminnasta, mutta myös kyselyistä ja niiden kysymyksistä. Mättääkö kysymysasettelu, onko jotain asiaa tulkittu väärin tai mitä muuta tahansa.

”Parannetaan maailmaa käyttöliittymä kerrallaan”

Käyttäjätestimme kysymykset liittyvät pitkälti Oulun ajankohtaisiin päätöksenteon kysymyksiin ja kuntalaisaloitteisiin, mutta esillä on myös kansalaisaloitteita ja eduskunnan käsittelyssä olevia asioita. Kullakin käyttäjällä saattaa siis sijainnistaan riippuen olla nähtävissä eri kysymykset. Missiomme auttaa ihmisiä osallistumaan heitä koskevaan päätöksentekoon todella pyrkii siihen että ihmisiä ei vaivattaisi asioilla millä ei olisi vaikutusta heidän elämäänsä.

Käyttäjätestauskeen mahtuu vielä mukaan, mukaan voit ilmoittautua esimerkiksi täältä tai Patiolla käyttäjätestaus palvelun kautta. Vielä ehdit mukaan kehittämään demokratian tinderiä!

Electoraten tiimi toivottaa kaikille oikein hyvää kuluvaa vuotta.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.